نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

زینب سلیمانی: اشک غم با آزادی عراق از چنگ آمریکا به شادی تبدیل می‌شود

زینب سلیمانی فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی در مراسم گرامیداشت سردار شهید سلیمانی در اجتماع باشکوه شامگاه یکشنبه در نزدیک فرودگاه بغداد تاکید کرد که اشک غم با آزادی عراق از چنگ آمریکا به شادی تبدیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «زینب سلیمانی» فرزند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اجتماع عظیم مردم عراق در نزدیکی فرودگاه بغداد تاکید کرد که گرفتن انتقام خون پدرش دور نخواهد بود.

به گزارش العهد، زینب سلیمانی تاکید کرد: دیری نمی‌پاید که ما انتقام خون فرماندهان شهیدمان را خواهیم گرفت و بر عهد و وفاداری خود با فرماندهان شهید باقی خواهیم ماند.

زینب سلیمانی گفت: با آزادی عراق از چنگ آمریکا اشک‌های غم و اندوه به شادی تبدیل خواهد شد.

شب گذشته ده‌ها هزار نفر در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در محل ترور آن‌ها در جاده منتهی به فرودگاه بغداد، حضور پیدا کردند و به همین دلیل، فعالیت این فرودگاه بین‌المللی به طور موقت متوقف شد.

همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان در حمله هوایی دو سال پیش تروریست‌هایی آمریکایی به نزدیکی فرودگاه بغداد، صد‌ها خودرو مملو از دوستداران و وفاداران به این شهدا از مناطق مختلف عراق خود را به جاده فرودگاه بغداد رساندند تا در مراسمی که در آنجا به همین مناسبت برگزار شد، حضور یابند.

صد‌ها موکب حسینی هم در مسیر جاده فرودگاه برپا شد تا از شرکت کنندگان در مراسم با نوشیدنی و طعام پذیرایی کنند.

آمریکا در بامداد سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ماه ۱۳۹۸)، به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور وقت آمریکا سردار «قاسم سلیمانی» و شماری از همراهان ایشان را در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رساند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار