«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

زینب سلیمانی: اشک غم با آزادی عراق از چنگ آمریکا به شادی تبدیل می‌شود

زینب سلیمانی: اشک غم با آزادی عراق از چنگ آمریکا به شادی تبدیل می‌شود زینب سلیمانی فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی در مراسم گرامیداشت سردار شهید سلیمانی در اجتماع باشکوه شامگاه یکشنبه در نزدیک فرودگاه بغداد تاکید کرد که اشک غم با آزادی عراق از چنگ آمریکا به شادی تبدیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «زینب سلیمانی» فرزند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اجتماع عظیم مردم عراق در نزدیکی فرودگاه بغداد تاکید کرد که گرفتن انتقام خون پدرش دور نخواهد بود.

به گزارش العهد، زینب سلیمانی تاکید کرد: دیری نمی‌پاید که ما انتقام خون فرماندهان شهیدمان را خواهیم گرفت و بر عهد و وفاداری خود با فرماندهان شهید باقی خواهیم ماند.

زینب سلیمانی گفت: با آزادی عراق از چنگ آمریکا اشک‌های غم و اندوه به شادی تبدیل خواهد شد.

شب گذشته ده‌ها هزار نفر در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در محل ترور آن‌ها در جاده منتهی به فرودگاه بغداد، حضور پیدا کردند و به همین دلیل، فعالیت این فرودگاه بین‌المللی به طور موقت متوقف شد.

همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان در حمله هوایی دو سال پیش تروریست‌هایی آمریکایی به نزدیکی فرودگاه بغداد، صد‌ها خودرو مملو از دوستداران و وفاداران به این شهدا از مناطق مختلف عراق خود را به جاده فرودگاه بغداد رساندند تا در مراسمی که در آنجا به همین مناسبت برگزار شد، حضور یابند.

صد‌ها موکب حسینی هم در مسیر جاده فرودگاه برپا شد تا از شرکت کنندگان در مراسم با نوشیدنی و طعام پذیرایی کنند.

آمریکا در بامداد سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ماه ۱۳۹۸)، به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور وقت آمریکا سردار «قاسم سلیمانی» و شماری از همراهان ایشان را در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رساند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار